Pure Beauty BB Cream

07:21

En sevdiğim BB Cream'le herkese selamlar :)))
Bugün ki yazım da İnstagram a yada snapchate ne zaman koysam en çok soru alan ve merak edilen Pure Beauty BB Cream den bahsetmek istiyorum.


Öncelikle benim de bu yazıyı yazmadan önce pek bilmediğim ve aslında bu yazıyı yazmak için araştırma yaparken öğrendiğim BB Cream ve CC kream arasındaki farklar nelerdiri de kendimce anladığımca anlatmak istiyorum :))
Hepimiz biliyoruz ki bir çok markada bb ve cc creamler satışa çıktı kimimiz bilinçli olarak kimimiz bilinçsiz olarak bu ürünlerden birer tane edindik. Peki nedir bu iki ürün arasındaki farklar basitçe anlatmak gerekirse;

BB ve CC Creamler genel de su bazlılardır ve günlük kullanıma daha uygunlardır.
BB Cream'ler kapatıcı özelliğe sahip,cilt rengini düzenlerler içinde hafif fondöten ve güneş koruyucu bulundurur.Kusurları kapatırken nemlendirici özelliğinide taşırlar.

CC Creamler ise yüzdeki farklı renk tonlarını eşitler,kapatıcılıkları BB kremlere göre daha fazladır ve gözenekleri de kapatmaya yardımcı olur.

Yazımın bundan sonraki kısmında bana en çok sorulan soruları cevaplayarak devam ettirmek istiyorum.

Pure Beauty BB Cream in kapatıcılığı nasıl?

Benim cildim çok problemli değildir belirgin şekilde renk eşitsizliğim ve geçmişten kalan sivilce lekelerim olmadığından kapatıcılığı bana göre başarılı.


İlk uygulama da rengi teninizden birkaç ton açıkmış gibi dursa da bir süre sonra tene oturup bütünleşiyor ve şunu da söylemek istiyorum ki kesinlikle makyajı yüzünüz de uzun süre tutuyor.

Pure Beauty BB Cream parlak ve yağlı bi görüntü veriyormu?

Ürün simli değil hatta mat bitişli bi bb krem ben nemli bir süngerle yüzüme sürdükten sonra pudraylada üzerinden geçiyorum ve gün içinde herhangibi bir parlama yapmıyor.
Ürünün kıvamı olması gerektiği gibi ne çok sıvı ne çok katı hafif yapılı sürdükten sonra ciltte ağırlık yapmıyor gün içinde yağlanma,kusma,parçalanma yapmıyor.Cilde aydınlık ve sağlıklı bi görünüm verdiğini söyleyebilirim.

Hangi cilt tiplerine uygun diye biçok soru da aldım !

Şunu söylemeliyim ki ben bilir kişi edasıyla şu şu cilde sahip olan kişiler kullanabilir diyemem herkeste farklılık gösterebilir.Benim cildim karmadan yağlıya dönük ve kolay kolay ürünlere reaksiyon göstermez onun için yanıltıcı olmak istemem ama genel olarak kuru ve normal ciltler daha çok sevecektir diye düşünüyorum.

Diğer bi soru ise sivilcelenme yaparmı?
Kesinlikle cilt tipinize ve yapınızla alakalı bi durum bu Eğer ki sivilce ve akneye meyilli bi cilde sahipseniz tabikide yapabilir.

Özet olarak benim için bittikçe alınacak bi bb krem iki üç de eksi yönü var benim için birincisi kokusu pek hoşlanmadım ikinciside ürün mikranın az oluşu :( E o kadar kusur kadı kızında da olur diyerek yazımı sonlandırıyorum :))
Pure Beauty markası Watsonslar da satılıyor yanlış hatırlamıyorsam fiyatı 25TL civarında.Bu ürün kesinlike bir şansı hakkediyor....




Sevgiler S.

You Might Also Like

6 yorum

  1. Evdekiler bitsin bunu da deneyeceğim. Oldukça iyi yorumlar var hakkında.

    YanıtlaSil
  2. pure beauty CC kullandım ama bunu hiç denemedim..

    YanıtlaSil
  3. Ben de sivilce yapti ne zaman kullansam :( karma yagli ve akneye megilli cildim var maalesef, bu arada blog tasarimin sahane olmus bol sans getirsin canim <3

    YanıtlaSil
  4. Ben de tam bu bb krem hakkında snapte sizden yardım isteyecektim ki bi baktım instada bloğunuzda yazdığınızı söylemişsiniz,tevafuğa geeeel dedim😍.Çok iyi oldu bu bilgi çok teşekkür ederim ✋😘

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe