Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

07:16

Güzel bir Çarşamba gününden herkese Selamlar :)

Bloğumun bugün ki konuğu başlıktanda da anlaşıldığı gibi Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz  Makyaj Temizleme Suyu ... Hepimizin bildiği gibi bu ürün yeni satışa çıktı ve bende merakla alıp kullanmaya başlayanlardanım.Normal de çift fazlı temizleyicilerden pek haz ettiğim söylenemez...Makyajımı temizlemek için sürekli bioderma kullanıyorum ve oldukça memnunum en yakın zamanda onunda yazısını yazıp bloğuma ekleyeceğim.
Şimdi tekrar konumuza dönecek olursak :)))


Ürünün argan yağlı olması dikkatimi çekmedi değil.Çift fazlı bir temizleyici olduğu için kullanmadan önce iyice çalkalamak gerekiyor ürünün miktarı 400 Ml ve uzunca bi süre kullanılacağından fiyatına göre oldukça bereketli bi ürün.Pamuğa bir iki damla döküp gözüme bastırarak bi süre bekletiyorum sonrasında yavaş yavaş göz çevremi temizliyorum.Tam olarak göz makyajını temizlediğini söyleyemem kalıntı bırakıyor.Gerçi kullandığımız rimellerin çoğu suya oldukça dayanıklı buda tam temizleyememesine bir etken olabilir.
Ürünün argan yağlı olması sizi korkutmasın ciltte yağlı bir his bırakmıyor daha önce Diadermine ve Yves Rocher markalarının çift fazlı temizleyicilerinide kullandım ve iki üründen de nefret ettim.Diğer ikisinde yaşadığım göz yakma ve göz çevremde ki kızarıklık problemlerini bu üründe yaşamadım.Şöyle bir toparlamak gerekirse Garnier Çift Fazlı Micellar Kusursuz  Makyaj Temizleme Suyunu sevdim ve içime sinerek kullanyorum son olarak kokusu çok güzel.
Eğer ki çift fazlı temizleyicileri kullanmayı seviyorsanız ve uygun fiyatlı ürün arayışı içerisindeyseniz bu ürüne şans vermenizi öneririm.Gratis ve Watsonslardan rahatlıkla temin edebilir indirimlerde 15 TL gibi bir fiyata sahip olabilirsiniz...
Sizlerin de yorumlarını bekliyorum bloğumu takip etmeyi unutmayın :)

Sevgiler S.

You Might Also Like

6 yorum

  1. ben de sevdim hatta bu ara sürekli bunu kullanıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

  3. Fazla yağlı olduğunu düşündüğüm için kullanmak istememiştim ama yazını okuduktan sonra en azından bir şans verebilirim ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. umarım kullandığınızda sizde memnun kalırsınız sevgiler :)

      Sil
  4. Bende çok sevdiim , kokusu çok güzel gerçekten , ellerine sağlık canım ☺️

    YanıtlaSil

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe